Steaky od začátku do konce

Odborný kurz pro kuchaře podpořený z Grantové výzvy Studentské granty – kurzy proběhl 30. listopadu ve firmě Fiala Milovice s.r.o., v Hotelu Golfi Poděbrady a v hotelu Central Park. Naučili jsme se, jak správně připravit steaky, poznat různé druhy masa, vybrat vhodné přílohy, jaké jsou možnosti dalšího zpracování zbylého masa, úpravu na talíři a druhy steaků. Poznali jsme prostředí jatek včetně porážky, moderní hotel Central Park a rodinný Hotel Golfi Poděbrady. Získali jsme se mnoho nových dovedností, za což moc děkujeme panu Petru Fialovi, skvělému průvodci, a dále organizaci NROS, která nás finančně podpořila.

„Projekt je podpořen Nadací rozvoje občanské společnosti z prostředků The Velux Fundations“

Bc. Klára Schulzová, vedoucí vychovatelka DM