Co dělají naši absolventi?

Náš absolvent Pavel Šanda dělá v gastronomickém světě dobré jméno své škole. Klárka Schulzová ho požádala o pár slov…..
„Nejdříve bych chtěl napsat, co mi dala vaše škola. A zejména bych chtěl poděkovat paní mistrové Fríblové, která mi dala základy řemesla a provedla nás soutěžemi. Díky tomu jsem se dostal na praxi do Chateau Mcely, kde jsem se mnoho naučil pod vedením Honzy Štěrby. Po vyučení jsem udělal konkurz do Ambiente Brasileiro ve Slovanském domě v Praze. Zde jsem pracoval rok. Pak jsem přešel do Oyster baru – je to z jedna z nejlepších seefood restaurací v Praze pod vedením šéfa Jirky Noska. Letos jsem byl poslední měsíc na stáži v La Degustation Boheme Bourgeoise u michelinského kuchaře Oldřicha Sahajdáka a byl to pro mě neskutečný zážitek. Tento týdne nastupuji do restaurace La Gare pod vedením Honzy Kvasničky. Ale nejvíc nejdůležitější je chtít sám něco dokázat a stále na sobě pracovat. Pořád je co vylepšovat !
S pozdravem Pavel Šanda“