Zahradní festival

Školní ekologická laboratoř při SOŠ Poděbrady pořádala na zahradě zemědělské školy již podruhé Zahradní festival. A protože na vaření jsme odborníci, nemohl tam chybět stánek s našimi výrobky ze surovin, které se na zahradě pěstují – dýňová polévka, litevský boršč, salát z pečené červené řepy, celerová pomazánka, tataráček z dýně, lahodná buchta z červené řepy, dýňový džus a další…. Na nezájem jsme si rozhodně nemohli stěžovat, u stánku bylo stále plno zájemců o naše dobroty. A potěšil nás i jeden ohlas na sociálních sítích: “..dnes jsme byli na Garden food Festivalu na zemědělce … dorazili jsme tedy až na konec v půl páté a MOC BYCH CHTĚLA POCHVÁLIT STANOVIŠTĚ VAŠEHO SOU, studentíci i k “pokročilé” hodině byli milí, vstřícní a měli úroveň a gastronomická zdravá nabídka vašich studentů byla ÚŽASNÁ, takže velmi velmi chválím!!! A doufám, že se co nejdřív na vašich stránkách objeví recept na dýňový tatarák, jak slibovali!!”

A zde přikládáme recepty, jak jsme slíbili 🙂